Anna Witkowska Fotografie 

Ik ben Anna Witkowska, opdracht fotograaf en autonoom beeld- en filmmaker gevestigd in Amsterdam. Opgeleid in zowel de kunsten als de commerciële fotografie, heb ik mij de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in portretfotografie, redactionele fotografie en conceptueel beeldend fotowerk.

In het werken als fotograaf richt ik mij op de in ieder mens aanwezige schoonheid en op de connectie die wij onderling maken. Ik ben gefascineerd door onze menselijke aard en ik laat dat graag doorschemeren in mijn portretten. Mijn aanpak is professioneel en gericht op resultaat. Ik ga dynamisch te werk, met een lach en een frisse werkhouding. 

Voorafgaand aan elke foto-opdracht, houd ik een introductiegesprek om uw wensen als opdrachtgever te bespreken en u eventueel te adviseren. 
Portretfotografie is vaak spannend voor de modellen. Mijn begeleiding is erop gericht mensen op hun gemak te brengen, zodat we ontspannen kunnen werken. Samen zorgen wij voor een klinkend resultaat.  

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken?                                                     
Ik introduceer mijzelf graag verder bij een kop koffie of een online ontmoeting. Natuurlijk kan ik op aanvraag altijd vrijblijvend een offerte toesturen.


                           WitkowskaVerbunt Fotografie & Tekst

Heeft u tekst nodig bij uw fotografie? Voor het creëren van maatwerk teksten voor on- en offline doeleinden, werk ik samen met fotograaf-tekstschrijver Rob Verbunt, die beschikt over een brede communicatie achtergrond en journalistieke ervaring.

We zijn beiden afgestudeerd aan de Fotoacademie, een particuliere HBO opleiding gericht op fotografische techniek, beeldtaal, beeldbewerking en conceptvorming en hebben in deze combinatie een ruime ervaring opgebouwd in commerciële fotografie, tekst en redactiewerk.

Als WitkowskaVerbunt verzorgen wij uw bedrijfsfotografie voor websites, sociale media en geprinte media. Illustratieve portretten, profielfoto’s, groepsfotografie en evenementen. Daarnaast leveren wij op maat onze tekst bij uw beeld. Van storytelling tot persberichten, informatieve of wervende teksten. Ook het afnemen van interviews of het voeren van redactie kunt u aan ons uitbesteden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Back to Top